αρετη θεοχαριδη

Έως το τέλος Ιουλίου τα πρώτα 4 δισ. Είναι από τα κομμάτια που.


Poympoyras 8eoxaridh Deite To Neo Spiti Poy Agorasan Prin Ton Erxomo Toy Prwtoy Toys Paidioy Men Mens Sunglasses Style

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους βιώνουν ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη.

αρετη θεοχαριδη. Αξέχαστο θα μείνει το. Την αποκάλυψη της χαρμόσυνης. Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη όπως σας αποκάλυψε πρώτο το fthisgr.

ΗΟΜΕ News Αρετη Θεοχαριδη. Ο Σάββας Πούμπουρας και η εκλεκτή της καρδιάς του Αρετή Θεοχαρίδη αποφάσισαν να κάνουν τις διακοπές τους στην Τήνο μαζί με την 65 μηνών κορούλας τους. ΗΟΜΕ News Αρετη Θεοχαριδη.

Η Αρετή Θεοχαρίδη σού δείχνει πώς να φορέσεις ένα maxi floral φόρεμα σε βραδινή έξοδο. Αρετή Θεοχαρίδη Η σύζυγος του Σάββα Πούμπουρα ποζάρει για πρώτη φορά με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα. Οι δύο τους σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fthisgr πριν από λίγη ώρα έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς ήρθε στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή όταν η σύζυγος του Έλληνα παρουσιαστή Αρετή Θεοχαρίδη μίλησε για τον Σάββα ως πατέρα αλλά και ως σύζυγο με τον ίδιο να συγκινείται καθώς απολάμβανε. Παντρεύεται ο Σάββας Πούμπουρας -Ποια είναι η σύντροφός του εικόνα Γάμος για τον Σάββα Πούμπουρα. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά.

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της μακροχρόνιας σχέσης τους καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. ΑΡΕΤΗ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ - Όλες οι ειδήσεις φωτογραφίοες βίντεο και όλα τα νέα. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στις Σπέτσες.

Δεν θα κρυφτώ ούτε θα τρέξω μακριά από τους φωτογράφους. Η Αρετή Θεοχαρίδη πρόσφατα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εικόνα από το παιδικό δωμάτιο της μικρούλας το οποίο μας ενθουσίασε με την πρώτη ματιά. Εφόσον ξαναβγήκα στα τηλεοπτικά.

Λίγες εβδομάδες χωρίζουν. Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη καθώς πριν από λίγη ώρα παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους. Η εγκυμονουσα συζυγος του Σαββα Πουμπουρα μας δειχνει ποσο εχει φουσκωσει η κοιλιτσα της.

ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης. Την είδαμε πρώτη φορά να ποζάρει με μπικίνι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παρ ολίγον ατύχημα για τον παρουσιαστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΑΡΕΤΗ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΓΑΜΟΣ Σάββας Πούμπουρας. Έχει φτάσει στον 6ο μήνα την εγκυμοσύνης της. Σάββας Πούμπουρας Αρετή Θεοχαρίδη.

Η σύζυγος του Σάββα. Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους. Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η συζυγος του Σαββα Πουμπουρα ποζαρει με μαγιο στον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης της.


Video Kalo Meshmeraki Xrysh Thleorash 14 02 2020 Incoming Call Screenshot Incoming Call Video

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel